Ο Γαλατσιώτης εκπαιδευτικός, κος Αντώνης Σταυριανός, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ

O 30χρονος Γαλατσιώτης Δάσκαλος, Αντώνης Σταυριανός, τέως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κύμης Αλιβερίου και νυν Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου Αντιπάρου, εκλέχτηκε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, από το πανελλαδικό συνέδριο των αντιπροσώπων της, που
ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στην Αθήνα. Μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς το νεαρό της ηλικίας του και σίγουρα δυναμική υπόσχεση για το μέλλον.

Να του ευχηθούμε να είναι πάντα γερός και να έχει καλή υπομονή και δύναμη για τα νέα μονοπάτια που ανοίχτηκαν στον πολιτικό του δρόμο. Όπως φαίνεται πάντως, από το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το έχει πάρει αρκετά δυναμικά, αλλά και με τον πρέποντα σεβασμό! Πολλές ευχές κι από εμάς για νέες επιτυχίες και καλή δύναμη Δάσκαλε!!!

Η δήλωση του κου Σταυριανού στο facebook αμέσως μετά την εκλογή του:

Mε ιδιαίτερη χαρά και τιμή, αλλά και με ιδιαίτερη αίσθηση της ευθύνης των λεγομένων μου, ανακοινώνω (όσο κι αν δεν είμαι έτοιμος ακόμα να το διαχειριστώ απόλυτα) ότι εκλέγομαι μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, από το πανελλαδικό συνέδριο των αντιπροσώπων της, που ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα στην Αθήνα. Μεγάλη χαρά, μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη προσωπικά και συλλογικά, και όσων αφορά στο ζήτημα της πανελλαδικής εκπροσώπησης των Δ.Υ. της χώρας μας, αλλά και όσων αφορά στο ζήτημα του μετασχηματισμού του κορυφαίου αυτού συνδικαλιστικού οργάνου, σε μια αληθινά μαχητική και αγωνιστική κατεύθυνση. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους με επέλεξαν και εξέλεξαν πανελλαδικά, αλλά ιδιαιτέρως στους συναγωνιστές και συναγωνίστριες της παράταξής μου, της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, που έδωσε ακόμη μια σκληρή μάχη στο χώρο αυτό, πετυχαίνοντας μια τεράστια νίκη διπλασιάζοντας σχεδόν τις δυνάμεις της. Καλή δύναμη, καλούς αγώνες σε όλο τον κόσμο και καλές ανατροπές σε όλα τα επίπεδα!!! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!! Θα τα καταφέρουμε!!! Να είστε όλοι καλά, και πάλι σας ευχαριστώ.

Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κύμης Αλιβερίου και νυν Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου Αντιπάρου, εκλέχτηκε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, από το πανελλαδικό συνέδριο των αντιπροσώπων της, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στην Αθήνα. Μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς το νεαρό της ηλικίας του και σίγουρα δυναμική υπόσχεση για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου