Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Απεράθου "ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ"


Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι παρευρέθηκαν στα χοιροσφραΐσματα του Συλλόγου μας και γέμισαν τ' Απεράθου και τα μαγαζιά του με κόσμο! Ειλικρινά μας τιμά που τα έθιμα μας αρέσουν και στους ξενοχωριανούς και τα αγκαλιάζουν με τόση μαζικότητα κάθε φορά. Το "παρών" στην εκδήλωση μας, έδωσαν ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο
Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, ο Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Ναξου Μάνος Μαργαρίτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Βρούτσης κ.α. Η αλήθεια είναι πως οι πολιτικοί στις εκδηλώσεις κατά την προεκλογική περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε τώρα, είναι πιο γραφικοί κι απ' τον Πύργο του Ζευγώλη. Στο πλαίσιο όμως της απεραθίτικης φιλοξενίας, που σε μεγάλο βαθμό διατηρεί το ομηρικό τυπικό και χαρακτηριστικά της είναι η περιποίηση και η χουβαρδοσύνη, οι πολιτικοί όπως και όλοι οι άλλοι άνθρωποι που ήταν παρόντες, έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της απεραθίτικης Αποκριάς και μάλιστα υπέρ του δέον. Δεν είναι δυνατόν ένας Πολιτιστικός Σύλλογος, να διώξει ή να γιουχάρει κανεί από μια εκδήλωση του. Άλλωστε η Δημοκρατία, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας, λεκτική ή σωματική και μας δίνει το δικαίωμα να τιμωρήσουμε τους πολιτικούς που δεν μας "κάνουν", με την ψήφο μας. Σας περιμένουμε όλους και πάλι την Τυρνή Κυριακή 2 του Μάρτη, να απολαύσετε τους αυθεντικούς Απεραθίτες κουδουνάτους.

1 σχόλιο:

  1. Τη βία της φτώχειας και της ανεργίας που έφερε στη χώρα ο φιλοξενούμενός σας υπουργός την ξεχνάτε; Την κατάλυση της δημοκρατίας που επικαλείστε από τα ΜΑΤ που έστειλε ο υπουργός σας στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας αμέσως μόλις ανέλαβε την βλέπετε; Ή μήπως δεν ήταν αυτό βία επειδή είναι κρατική; Οι επιστρατεύσεις σε κινητοποιήσεις δεν είναι στρατιωτικό μέτρο που καταλύει ακόμα και αυτή τη δημοκρατία σας; Ντροπή σας προσκυνημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή