Μηνύματα του ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" - Πού αφιερώνει τον τίτλο

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου «Τα Φανάρια», συγχαίρουν τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πανιώνιου Γ.Σ. Σαντορίνης, για την εξαιρετική οργάνωση του Final Four Καλαθοσφαίρισης Ε.Σ.Κ.Κ. 2014 και όσους συνέβαλαν ώστε να φτάσει η ομάδα μπάσκετ στην κατάκτηση του
Πρωταθλήματος Ανδρών 2014 Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων, ενώ αφιερώνει το φετινό τίτλο στη μνήμη της Κικής Αντωνίου...

Συγχαρητήριο μήνυμα
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου «Τα Φανάρια», με το παρόν συγχαίρει τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πανιώνιου Γ.Σ. Σαντορίνης, για την εξαιρετική οργάνωση του Final Four Καλαθοσφαίρισης Ε.Σ.Κ.Κ. 2014, που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη στις 2-3 Μαϊου 2014.

Η άρτια από κάθε πλευράς διοργάνωση και η άψογη φιλοξενία, αποτελούν οδηγό για όλους μας στη διοργάνωση αντίστοιχων μελλοντικών εκδηλώσεων και μόνο καλό κάνουν στην διαφήμιση του αθλήματος, στην προσέλκυση νέων ανθρώπων και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλητικών σωματείων.

Αξιομνημόνευτη είναι και η άριστη εν γένει συμπεριφορά των παικτών και των οπαδών όλων των ομάδων, η οποία συνεισέφερε στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Θερμά συγχαρητήρια!     

Ευχαριστήριο προς όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ανδρών 2014 Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων             

Tο Δ.Σ. του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου «Τα Φανάρια», με το παρόν επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στη μεγάλη εφετινή επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ανδρών 2014 Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων.

Ο κόσμος μας, ο έκτος παίκτης της ομάδας! Με στιβαρή παρουσία σε όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, ενίσχυσε αποφασιστικά την προσπάθεια των παικτών. Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Σας ευχαριστούμε!

Οι χορηγοί μας! Στην οικονομικά δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, η ενίσχυσή σας προς την ομάδα μας με οικονομικούς και άλλους πόρους, ήταν αναγκαία και ικανή συνθήκη για την επίτευξη των στόχων μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Νάξου, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, την Ε.Σ.Κ.Κ. και όλους τους θεσμικούς φορείς που λειτουργούν και καταβάλλουν προσπάθειες για την προαγωγή του αθλήματος και την προσέλκυση νέων ανθρώπων.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, επιθυμεί να αφιερώσει τον φετινό τίτλο στη μνήμη της αγαπημένης φίλης μας και φιλάθλου της ομάδας Κικής Αντωνίου.

Η Κική πέρισυ είχε ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Final Four του 2013 που είχε διεξαχθεί στη Σύρο. Εκεί, η ομάδα μας ηττήθηκε στον τελικό, γεμίζοντας με θλίψη τους οπαδούς μας. Λίγες μέρες αργότερα, η Κική έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, υπενθυμίζοντας σε όλους μας με τον πιο τραγικό τρόπο ότι η χειρότερη ήττα είναι είναι η απώλεια της ζωής, και μεγαλώνοντας τη «μαύρη λίστα» με τις απώλειες ανθρώπων σχετιζομένων με το Σύλλογο. Αυτές τις μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που τόσο πρόωρα και άδικα χάθηκε από κοντά μας. Αφού δεν χάρηκε τον περσινό, της αφιερώνουμε τον φετινό τίτλο.

Το Δ.Σ. ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου