Μαθήματα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ από Απεραθίτες και Φιλωτίτες Εθελοντές.

Εθελοντική καθαριότητα της επαρχιακής οδού Απεράθου - Φιλώτι πραγματοποίησε  ο Πολιτιστικός
Σύλλογος "Τα Φανάρια" τ Απεράθου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φιλωτιτών, την Κυριακή 3 του Νοέμβρη 2013. Μάζεψαν  από τα χαντάκια και τους οχετούς, τα πλαστικά, μεταλλικά και γυάλινα σκουπίδια, που οδηγοί έχουν πετάξει κατά καιρούς. Οι Απεραθίτες εθελοντές ξεκίνησαν  από την Παναγία και οι
Φιλωτίτες από τον Πλάτανο . Οι δύο Σύλλογοι, Απεράθου-Φιλωτίου, συναντήθηκαν γύρω στις 14:00 έξω από τη μάντρα του Καρραϊάννη στο Ψηλοτάρι, έχοντας μαζέψει ο καθένας μια καρότσα σκουπίδια.
Μπράβο σε όλους τους εθελοντές απ τ Απεράθου και το Φιλώτι για την πρωτοβουλία τους - συνεργασία τους  και για τα μαθήματα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που κατά καιρούς δίνουν στους εκάστοτε ανεύθυνους που αναλαμβάνουν την ανάδειξη του πολιτιστικού και ιστορικού πλούτου και κληρονομιάς του Δήμου Νάξου που  βρίσκεται διάχυτος σε κάθε σημείο του και που αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο χαρακτηριστικό γνώρισμα του τόπου και των ανθρώπων του,  μιας και οι υπάλληλοι του Δήμου και ο Δήμος Νάξου γενικότερα δεν είναι υποχρεωμένοι ??????? να καθαρίζουν αυτό το κομμάτι του δρόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου